Bent Isager Nielsen

Bent Isager Nielsen

Bent Isager Nielsen – Med en livslang og omfattende karriere indenfor Politiet – som politiinspektør, efterforskningschef og tidligere drabschef i Rejseholdet – kender Bent Isager-Nielsen sit fag til fingerspidserne.

Han er en garvet efterforskningsleder og har opklaret talrige alvorlige forbrydelser – ligesom han har nærstuderet seriemordere og voldtægtsforbrydere, bl.a. hos ​FBI og Scotland Yard – for at forstå motiverne bag forbrydelserne. Bent Isager-Nielsen er i dag udover sit virke i Politiet også forfatter og TV-vært.

Som foredragsholder er Bent Isager-Nielsen en medlevende fortæller om de dystre sider af vores samfund. Han har en unik evne til at perspektivere de mange sager og deres betydning, og selv om emnerne er alvorlige, formår han at bringe en befriende humor ind i foredraget.

foredrag

Detaljer

Ønsker du at booke dette foredrag, og være med til at gøre en forskel for tilskadekomne betjente og deres pårørende, så kontakt os på forening@thethinblueline.dk, og vi vil drøfte for mulighederne for jeres ønsker og priser

Varighed
90 min.
Mindstepris
DKK 10.000,-
Antal tilbage
1
Hvor
Hele Danmark

booking

Udfyld formularen og så vender vi tilbage hurtigst muligt.

* påkrævet felt