Michael Molin

Michael Molin

Michael Molin (f. 1971) er uddannet politibetjent og har i sin karriere i politiet beskæftiget sig med en bred vifte af operative politiopgaver og har i den sammenhæng blandt andet specialiseret sig i taktisk konflikthåndtering, kommunikation under stress.

Michael er desuden uddannet:

  • ØFELDT-rehabiliterings & træningsterapeut, NLP Terapeut (Neurolingvistisk programmering), formningen af vores sprog, sprogbrug i tanker og adfærd.
  • BAL Terapeut, (Eklektisk terapiform som er baseret på det fænomenologiske og oplevelsesorienteret, Gestaltterapi, kognitive & narrative terapi, Eksistentiel terapi, familieterapi samt TFT/EFT Tanke Felts Terapi/Emotionel Frihedsteknik, NLP & BAL analysen), Certificeret PREP leder, (Relationspædagogik til forebyggelse & konfliktforståelse i parforholdet.)
  • KIFF leder, (Relationspædagogik til forebyggelse & Konfliktforståelse i samlivsbrudet og i det fælles forældreansvar), Relationsterapeut & gestaltterapeut og har specialiseret sig i terapi for mennesker i uniform & parterapi.

Michael har trænet kampkunst i mere end 30 år og har haft adskillige Kungfu-skoler, før han blev politimand.

Igennem mere end ti år har han undervist vagt- og sikkerhedsfirmaer, militærpoliti samt kommuner og sundhedsinstitutioner i taktisk kommunikation og konflikthåndtering.

foredrag

Detaljer

Ønsker du at booke dette foredrag, og være med til at gøre en forskel for tilskadekomne betjente og deres pårørende, så kontakt os på forening@thinblueline.dk, og vi vil drøfte for mulighederne for jeres ønsker og priser

Varighed
90 min.
Mindstepris
DKK 6.500,-
Antal tilbage
1
Hvor
Hele Danmark

booking

Udfyld formularen og så vender vi tilbage hurtigst muligt.

* påkrævet felt