Indsamling til Stefans fremtid

Et liv der reddes, er et liv der skal leves

D. 18. juni er det et år siden, at vores gode politikollega Stefan Nymann på 31 år blev påkørt af en flugtbilist under udførelsen af sit arbejde. En forfærdelig og tragisk ulykke, hvor ingen vidste, om han ville overleve. I dag er Stefan svært hjerneskadet, sidder i kørestol og skal have hjælp til næsten alt. På et splitsekund blev Stefans og hans hustru Gittes liv ændret for evigt.

Stefan var en meget aktiv ung betjent, der cyklede med kollegaerne, gik på jagt og i det hele taget elskede natur og projekter. Stefan og Gitte havde købt deres drømme landejendom, der skulle renoveres og danne rammen for deres fælles liv og fremtid.

I dag er virkeligheden en anden, en virkelighed hvor det handler om at skabe et liv for Stefan med muligheder, som gør livet værd at leve.

Betjenten Stefan gik blot på arbejde — for at passe sit job og gøre en forskel for andre. Nu er det vores tur til at give noget igen. Vi kan ikke ændre, det der er sket, men vi kan være med til give muligheder ind i en fremtid med nye vilkår.

Derfor ønsker vi at lave en indsamling, hvor pengene skal bruges til at skabe rammer og mobilitet i en ny hverdag. En hverdag hvor naturen og det aktive liv stadig skal fylde, også selvom ulykken har sat store begrænsninger og en kørestol vil være en del af livet. Stefan har et langt liv foran sig, som skal leves.