Velgørenhedsgalla 2022

Den 29. september 2022 gør vi det igen!
Thin Blue Line Denmark inviterer dig til velgørenhedsgalla.

Når du køber en billet, er du med til at gøre en forskel for de tilskadekomne politifolk og deres pårørende, som alle har betalt en høj pris for at passe på dig hver eneste dag.

Men helte kan også knække!

Nu kan vi sammen give noget igen!

Vi glæder os til at byde dig velkommen til en fantastisk aften fyldt med grin, tårer, snak, netværk, oplevelser og lækker mad i de smukke og unikke eventlokaler.

3-retters gourmet menu med vin til

Phillip fra Privatkok vil sørge for de lækreste velkomstsnacks og bobler, samt en udsøgt 3-retters gourmet menu med vin til. Der vil være  forskellige optrædende med musik, sang, taler, tryl og meget mere. 

Konkurrencer, lotteri og sponsorgaver

Aftenen bliver ført igennem af den dygtige konferencier Kenn Hansen, som er tidligere dansk topfodbolddommer. Der vil være konkurrencer, lotteri og mulighed for at vinde fine gaver fra vores seje sponsorer. 

Vi lover et brag af en festlig aften, hvor vi sætter fokus på, hvor fantastisk politijobbet er, men også hvilke konsekvenser jobbet kan medføre. Vi ærer de tilskadekomne politifolk og deres pårørende, som har betalt en høj pris for at passe på os andre. 

BMW Experience Center

Gallaen afholdes hos BMW-Lyngby, som har doneret lokalerne til aftenen.
 

BMW Experience Center 
Firskovvej 33
2800 Kgs. Lyngby

Vi slår dørerne op kl. 17:30

Politivenner sponsorbord

Når du køber et 10-personers “politivenner sponsorbord” får du dit firmalogo på bordet, pressevæggen og på storskærmen. 

Ved køb af bordet har vi mulighed for at sende to tilskadekomne politifolk afsted i en hel måned til Brasilien, hvor der er fokus på ro, styrkelse af det mentale helbred og hjælp til at sætte struktur på træning og kost igen. Eller vi kan sende tre tilskadekomne politifolk på tur til Østrig for at genoplade igennem naturen. 

Pris: 14.900,-

Politiven billet

Når du køber en enkelt “politiven billet”, har vi mulighed for at sende to tilskadekomne politifolk til saunagus i 2 timer med yoga, eller sørge for frokost, kage og kaffe til de tilskadekomne politifolks netværksmøder. 

Netværksmøder er utrolig vigtige, for der mødes de med ligesindede og oplever, at de ikke er alene med deres følelser, men stadig er en del af den blå familie.

Pris 1.490,-

Du kan læse meget mere om vores arbejde her på hjemmesiden. Nedefor kan du se lidt klip fra vores 2021 galla.