De gode historier

DE GODE historier

Efter at være blevet skudt under en narko-opgave, og en længere sygeperiode som følge deraf, blev det hurtigt hverdag igen… Arrene på krop og sjæl vil dog altid være der…. The Thin Blue Line gør en stor forskel med påskyndelse og forståelse for det du har været igennem og måske stadig ”kæmper” med. Det kan derfor ikke beskrives, hvor positivt det påvirkede mig og min familie, at der pludseligt blev tænkt på MIG og MIN situation! Blev inviteret, af TBL, på en fantastisk tur med andre politifolk, der hver især havde ydet en indsats, som havde sat sine spor……. og gennemgået et forløb som de færreste ville kunne forstå.
Mandlig politiassistent
Foreningen Thin Blue Line er for mig blevet adgangen til et socialt stærkt netværk, med mennesker både inden- og uden for politiet. Jeg kan med hånden på hjertet sige, at de har været med til at give mig oplevelser og venskaber for livet, det er jeg dem evigt taknemlig for.
Kvindelig politiassistent, 35år, pensioneret politiassistent
Efter at have været indblandet i et skyderi i 2015, var det en stor hjælp at, Thin blue line, trådte til og bød mig indenfor i deres fælleskab. Her var der kollegaer, som ligeså havde været ramt af farlige eller alvorlige hændelser i politiarbejdet. Det var en lettelse at møde og tale med kollegaer, som forstod og værdsatte en, som man er. Thin blue line skal have stor tak for de store arrangementer, de har kunnet stille på benene til stor glæde og hjælp for ramte kollegaer.
Mit indledende kendskab til ThinBlue Line var begrænset og jeg vidste ikke hvad jeg kunne forvente. Jeg mødte rummelighed, forståelse og hjælpsomhed fra en gruppe frivillige ildsjæle. Jeg er dybt taknemmelig for mine oplevelser med TBL.
Jeg var ansat i politiet i 13 år, men blev afskediget på grund af PTSD. Det var en stor nedtur, hvor man pludselig mistede sin identitet, som er en stor del af det at være politimand. Jeg stiftede bekendtskab med TBL lige efter de startede op, hvor de tog fat i mig og inviterede mig med til forskellige arrangementer. TBL har gjort det muligt at vi kan koordinere at mødes til kaffe og kanotur, som er et dejligt afbræk i hverdagen. Jeg var så heldig at komme i betragtning til en tur til Warrior Week i USA, dette var en milepæl i mit liv og har givet mig et stort skub fremad på et nyt og mere positivt spor. TBL har gjort en verden til forskel for mig, fra at være helt alene, er man igen en del af noget og selvom det aldrig bliver som det var før, er det rart at være sammen med nogle som har samme oplevelser som en selv. Jeg har gennem mit forløb talt med både ressourcepersoner, psykologer og psykiatere, men det som har hjulpet mig allermest er samtaler med nuværende og tidligere kolleger som jeg har mødt igennem TBL.
The Thin Blue Line tilbyder et fællesskab der defineres ved omsorg, forståelse og støtte der er betingelsesløs. Man er god nok som man er og man føler sin indsats for samfundet, som kan have haft en høj pris på det personlige plan, bliver anerkendt. Tak for jer.