Foredrag

Book et spændende foredrag

Vores formål med disse spændende foredrag er at indsamle midler, som skal understøtte foreningens støttearbejde. Bl.a. skal foredragene bidrage til en årlig rejse til USA, hvor tilskadekomne politiansatte kan få anerkendelse og positive oplevelser sammen med andre ligesindede.

Foredragsholderne har valgt at arbejde frivilligt for foreningen, og donere deres foredrag til os. Klik på et billede, og du vil få meget mere information om hvad foredraget handler om.

Ole Madsen

Hør Oles personlige beretning om årsagerne og baggrunden for ideen og oprettelsen af foreningen. Foredraget omhandler blandt andet om indsamlingen til politibetjenten, der blev skudt i hovedet på Christiania, og dennes pårørende.

Michael Molin

Michael Molin

Igennem mere end ti år har Michael undervist vagt- og sikkerhedsfirmaer, militærpoliti samt kommuner og sundhedsinstitutioner i taktisk kommunikation og konflikthåndtering.

Martin Svane

Martin Svane

Martin Svane arbejdede som hundefører, og blev i den forbindelse sendt til en uønsket person på en beværtning. Da de kom frem var en gerningsmand i færd med at stikke dørmanden ned. Martin bliver tvunget til at skyde gerningsmanden i benet.

Magnus Hansson

Magnus Hansson

“Altid Fremad!” er en barsk historie fortalt med ar på sjælen. En jægersoldat kan også knækkes.
Men en jægersoldat kan også bygge sig selv op på ny!

Kai Vittrup

Kai Vittrup

Kai Vittrup, der er tidligere chefpolitiinspektør i København, har gennem mange år forrettet tjeneste i verdens brændpunkter.
Kai Vittrup fortæller levende om sine oplevelser på godt og ondt og om, hvordan man som menneske alligevel kan overleve det umenneskelige.

Jesper Olsen

Jesper Olsen

Kunne du tænke dig at høre mere om en af verdens mest isolerede arbejdspladser?
Jesper fortæller om sine to fantastiske år ved Slædepatruljen Sirius og viser billeder og film fra slæderejserne.
Derudover medbringer han noget af det grej, som han havde med på slæderejsen.

Jakob Buch-Jepsen

Jakob Buch-Jepsen

Advokat Jakob Buch-Jepsen har igennem hele sin karriere stået ansigt til ansigt med nogle af de værste og mest udpenslende detaljer af det, der for mange ligner “ondskaben selv”.
Sagerne er mange, men blandt de mest kendte er triple-drabet på Frederiksberg, grov voldtægt på havnen i København og ikke mindst ubådssagen.

Henrik Jensen

Henrik Jensen

Henrik fortæller om Blekingegade-sagen, som han i sin
tid var med til at efterforske.

Flemming Sloth Andersen

Flemming Sloth Andersen

Flemming tilbyder et spændende foredrag om de voldsomme hændelser den 18. maj 1993 hvor dansk politi skød efter demonstranter i forbindelse med EU-afstemningen. Noget som ikke måtte ske, men som skete alligevel. Han fortæller om det, der aldrig blev fortalt og om at skrive danmarkshistorien om.

Didde Knudsen

Didde Knudsen

Didde var med i første række ifm. fyrværkeriulykken i Seest, hvor hun befandt sig tæt på ulykkesstedet da den store eksplosion indtraf. Didde fik senere konstateret PTSD og blev afskediget i 2009.

Claus Birkelyng

Claus Birkelyng

Claus fortæller om den banebrydende og omtalte operation UMBRELLA, hvor over 1000 unge i Danmark blev sigtet for distribution af børneporno.

Christina Larsen

Christina Larsen

Christina var udstationeret på Grønland i to år, hvor hun oplevede flere voldsomme episoder – såsom misbrug af børn og drab. Christina fik konstateret ptsd, og stoppede i politiet. Herefter uddannede hun sig som jurist.

Bent Isager Nielsen

Bent Isager Nielsen

Som foredragsholder er Bent Isager-Nielsen en medlevende fortæller om de dystre sider af vores samfund. Han har en unik evne til at perspektivere de mange sager og deres betydning, og selv om emnerne er alvorlige, formår han at bringe en befriende humor ind i foredraget.

Anne Birgitte Stürup

Anne Birgitte Stürup

Anne Birgitte Stürup har siden hun blev færdig som jurist i 1972 været anklager. I løbet af sin 45-årige karriere blev hun anset, som én af de mest erfarne anklagere herhjemme.
Der er mulighed for 4 forskellige spændende foredrag.

Bjørn Harvig

Det er et foredrag om umådelig rejselyst og umage venskaber, om krig, kærlighed og håb om forsoning mellem landets folk.

Steen-Erik Christensen

Steen-Erik Christensen tilbyder 2 forskellige foredrag, der blandt andet omhandler hans liv som krigskirurg og en indgående beskrivelse af det unikke, internationale samarbejde under udsendelsen.

Torsten Hesselbjerg

Torsten Hesselbjerg fortæller om sin tid i Dansk Politi, hvor han i 9 år (2000-2008) var rigspolitichef og dermed havde det overordnede ansvar for politiet i Danmark.

Tom Sivert

Tom Sivert fortæller om sin tid som ung idialistisk betjent, som gennem 90´erne blev aktør og vidne til en tid med Rockerkrig, fodboldvold, overfald/trusler på familie og tilskadekomst.
Derudover så fortæller han betydningen af at skyde at andet menneske.

Nikolaj Frederiksen

Nikolaj var frømand på fuldtid og arbejdede ved siden af som politibetjent på del tid i 13 år. I sig selv en kraftpræstation kun få har klaret.
Foredraget er en personlig fortælling om Nikolajs spændende liv og oplevelser, som kan tilpasses modtageren.

Amir Rashid

Amir Rashid

Amirs historie er en hudløs ærlig fortælling om hans liv og opvækst i Danmark. Amir fortæller åbent om sin opvækst på Nørrebro, samt hvor svært det var at undgå at havne i en kriminel løbebane.

Har du fundet et foredrag du kunne tænke dig at vide mere om, så skriv til os.

Ønsker du at booke et spændende foredrag, og være med til at gøre en forskel for tilskadekomne betjente og deres pårørende, kontakt os på foredrag@thinblueline.dk.linux10.dandomainserver.dk, og vi vil drøfte for mulighederne for jeres ønsker og priser