Tilbudskatalog

I dette tilbudskatalog kan du finde information om de tilbud, som Thin Blue Line Denmark udbyder som koordinerende part mellem den enkelte og udbydere af tilbuddene.

Tilbuddene i kataloget er tiltænkt og forbeholdt personer fra foreningens målgrupper. Du kan i dette katalog læse om forskellige rabataftaler til forskellige terapiformer, psykologer, alternative behandlingsformer med flere, som udbydes. Fælles for aftalerne er, at udbyderne har interesse for vores målgrupper og dermed tilbyder rabataftaler til disse.

Thin Blue Line Denmark fungerer udelukkende som koordinerende part og samarbejder som sådan ikke med de forskellige udbydere. Thin Blue Line Denmark fralægger sig ethvert ansvar i forhold til behandlingerne, som indgås på normale vilkår mellem den enkelte og den pågældende udbyder. Der kan desuden forekomme egenbetaling ved nogle af tilbuddene, som er uden tilskud fra foreningen, men der kan søges herom.

Ved yderligere information, spørgsmål eller booking af tilbuddene, kan foreningen kontaktes på forening@thinblueline.dk.

Indsamling til Stefans fremtid

D. 18. juni er det et år siden, at vores gode politikollega Stefan Nymann på 31 år blev påkørt af en flugtbilist under udførelsen af sit arbejde.

En forfærdelig og tragisk ulykke, hvor ingen vidste, om han ville overleve. I dag er Stefan svært hjerneskadet, sidder i kørestol og skal have hjælp til næsten alt. På et splitsekund blev Stefans og hans hustru Gittes liv ændret for evigt.

Betjenten Stefan gik blot på arbejde — for at passe sit job og gøre en forskel for andre. Nu er det vores tur til at give noget igen. Vi kan ikke ændre, det der er sket, men vi kan være med til give muligheder ind i en fremtid med nye vilkår.