Alpetur 2024

Christian Berthelsen tager på alpetur og samler ind til Thin Blue Line Denmark

Du kender måske Christian Berthelsen fra fjernsynet. Han har blandt andet medvirket i tv-programmerne ‘Fanget på politiets kamera’ og ‘Vanvidsbilisterne’. Han har været politibetjent siden 2004 og har arbejdet med færdsel og trafik og kørt motorcykel i Københavns Politi siden 2010.

Christian har en stor passion for biler, og det kombinerer han nu med sin store kærlighed til politistyrken. Christian kører nemlig på ‘alpe-tur’ med YouTube-kanalen High on Cars og 19 andre biler. Formålet med turen er blandt andet at samle penge ind til Thin Blue Lines arbejde.

Christian Berthelsen fortæller ærligt:

“Alle og enhver, som er en del af den blå familie står mit hjerte nær. Hvis jeg kan bidrage med pengebeløb, omtale eller på anden måde støtte Thin Blue Line Denmark og dem, som har allermest brug for hjælp, så vil jeg det.

Jeg er politibetjent i hjertet, og vil hjælpe og støtte, der hvor jeg kan.”

Støt Christians indsamling til hans tilskadekomne politikollegaer her:

Støt som Privatperson

  • Du bestemmer selv beløbet

Støt som virksomhed

  • Du bestemmer selv beløbet

Politibetjente står overfor ubeskrivelige oplevelser hver eneste dag. Bag alt uddannelsen, erfaringen og træningen er politibetjente også bare mennesker. De kan gå i stykker og få ondt i livet. Sammen med folk som Christian og dem, der støtter hans indsamling, kan vi skabe et sikkerhedsnet, der griber dem, som altid står klar til at gribe os.

Vores arbejde med at skabe forskellige muligheder for støtte og hjælp har rod i vores støtter og vores faste gruppe af Politivenner. Alt støtte er uundværlig og gør en forskel. Vi er meget taknemmelige for Christians arbejde og støtte af hans tilskadekomne kolleger.

“Tusind tak for din støtte til min indsamling til mine tilskadekomne politikollegaer, som Thin Blue Line Denmark hver eneste dag kæmper for at gøre en forskel for.” – Christian Berthelsen, politibetjent

//Sammen står vi stærkere//