Folkemødet 2024

Oplev os på Folkemødet 2024!

Bornholm, 13.-16. juni 2024

Folkemødet er Danmarks største politiske festival, hvor mennesker fra hele landet mødes for at debattere aktuelle emner, finde løsninger og netværke. 

Vi har siden 2021 deltaget i Folkemødet og vi er glade for at deltage og kunne bidrage til dialogen og debatten om at vi sammen skal passe på vores politibetjente og deres pårørende.

folkemoedet 2024

Hvem er vi?

Thin Blue Line Denmark er en velgørenhedsorganisation dedikeret til at støtte tilskadekomne politifolk og deres familier i Danmark. 

Vi arbejder for at skabe opmærksomhed på at helte også kan knække og at der blot er et menneske bag uniformen. 

Vi sætter fokus på det fantastiske arbejde politibetjentene udføre hver eneste dag, men også hvilke udfordringer de står overfor, samt at yde støtte og til dem, der er ramt af alvorlige hændelser i tjenesten.

Vores Program

Kom og hils på os eller lyt til de debatter vi deltagere i.

Fredag, 14. juni:

 • Kl.12:00 – 12:45 – Behandler vi dem der sørger for vores tryghed godt nok?
  • Emne: Det er alment kendt, at flere arbejdsgrupper inden for det offentlige oplever et stort pres, både psykisk og mentalt. Politimænd er en af disse grupper, der står over for betydelige udfordringer. Derfor vil Majbritt Birkholm, der udover at være næstformand for Dansk Folkeparti, til dagligt arbejder som politimand, sammen med formanden for foreningen Thin Blue Line, Allan Beier diskutere, hvordan vi kan forbedre forholdene for dem, der varetager vores sikkerhed og tryghed.
  • Debatdeltagere: Allan Beier, Formand Thin Blue Line Denmark & Majbritt Birkholm Næstformand Dansk Folkeparti
  • Lokation: Dansk Folkeparti teltet, stand C2.
 • Kl.15:00 – 16:30 – DIF Soldaterprojekt spiller kørestolsrugby med politikerne
  • Vi deltagere og støtter op om Soldaterprojekt.
 •  kl.17:00 – 18:00 – Passer vi på dem, der passer på os?
  • Emne: Politijobbet er udsat – det er kendt for de fleste – men er vi bevidste om hvor udsat et job det egentligt er? Har samfundet en særlig forpligtigelse overfor denne her gruppe af mennesker når de bliver syge, eller er det passende at lade det offentlige forsørgelses- og behandlingssystem varetage den opgave? Er konsekvensen af jobbet en pris vi som samfund er parat til at betale, og hvad sker der, hvis vi ikke er? Er der behov for en holdningsændring i samfundet, så tilgangen til politiet i højere grad bliver anerkendende?
  • Debatdeltagere: Heino Kegel Forbundsformand Politiforbundet, Allan Beier Formand Thin Blue Line Denmark, Betina Kastbjerg retsordfører fra Danmarksdemokraterne, Regitze Siggaard Viceforperson Mental Talk, Bent Isager-Nielsen Forfatter og tidl. Drabschef Rigspolitiet
  • Moderator: Stine Bolther, Selvstændig og forfatter
  • Lokation: F18 – Scenen for Samfundsansvar -ESG

Lørdag, 15. juni:

 • Kl.09:00 – 09:45 – Jeg skød en mand – Fra politibetjent til sygepensioneret
  • Emne: Forord fra Danmarks Idrætsforbund (DIF) soldaterprojekt der fortæller om deres safezone koncept, som Thin Blue Line Denmark nu kan tilbyde alle tilskadekomne politiansatte. DIF fortæller om konceptet, samarbejdet med Thin Blue Line Denmark og potentialet i samarbejdet. Martin Q. Magnussen fortæller om hans tid som operativ politibetjent i Sydsjællands- og Lolland Falsters Politi hvor han både var patruljebetjent, reaktionspatrulje og skydeinstruktør. Han levede drømmen og var præcis der hvor han ønskede at være. Lige indtil en dag, hvor der kom en radiomelding til ham om en mand, der var gået amok med en kniv i en nærliggende børnehave. Hør Martins medrivende fortælling om at nå til drømmen, leve det liv han havde forstillet sig og så mistet det hele igen. Om at rejse sig efter at være faldet og om hvordan et helt særligt blåt fællesskab fik en afgørende betydning for hans liv.
  • Debatdeltagere: Martin Q. Magnussen, Sygepensioneret Politibetjent. Jonas Hjort Andersen, Konsulent Dansk Idrætsforbund (DIF), Nicholas Ranfelt, Næstformand Thin Blue Line Denmark, Allan Beier, Formand Thin Blue Line Denmark
  • Lokation: G2 – PFA Pension

Hvor kan du finde os?

Vi har på Folkemødet ikke en fysisk stand, hvor I kan besøge os, men vi er at finde ved de forskellige debatsamtaler og foredrag som du kan se i vores program. Ellers så skal du holde øje med vores Thin Blue Line Denmark cykel, hvor vi kører rundt på hele Folkemødet for at netværke og taler med den almindelige befolkning for at gøre opmærksom på vores sag.

På folkemødet kan du også møde Det Blå Kompas, som er et projekt hvor vi sejler med tilskadekomne politifolk og deres pårørende. Derudover så kan I muligvis også møde hele teamet fra Ocean Rowing Team – Thin Blue Line Denmark i deres robåd.

Følg os på sociale medier

Bliv en del af samtalen og få live opdateringer ved at følge os på:

Kontakt os

Har du spørgsmål eller vil du gerne vide mere?

Kontakt vores frivillige projektleder og næstformand Nicholas Ranfelt på:

Email: nicholas.r@thinblueline.dk

Tilbageblik på minder fra de tidligere år på Folkemødet

Få et indblik i vores tidligere deltagelse og aktiviteter.

Stor tak til vores sponsorer og samarbejdspartnere:

 • Ejner Hessel – Doneret biler
 • S.A.C – Doneret en varevogn
 • Baisikeli – Doneret cykel
 • DIF – Soldaterprojekt – For det gode samarbejde