Timeansat socialrådgiver

Vil du også være med til at udvikle vores organisation og støtte de tilskadekomne politifolk og deres pårørende?

Så er det dig vi mangler i vores velgørenhedsorganisation.

Vi søger en uddannet socialrådgiver eller socialformidler som kan arbejde 7-8 timer om ugen. Vi er på udkig efter en person som har en passion for at hjælpe og som måske har erfaring med politi- eller soldaterveteranmiljøet eller i en frivillig organisation.

Thin Blue Line Denmark er en anerkendt NGO med fokus på at hjælpe og støtte tilskadekomne politifolk og deres familier.

Vi ønsker at skabe en tættere dialog og i endnu større grad at hjælpe tilskadekomne betjente og deres pårørende, og det vil vores kommende socialrådgiver blive en vigtig katalysator for.

Ansvarsområder:

Som vores kommende socialrådgiver vil du have dialog med nye og nuværende tilskadekomne og deres pårørende, herunder vejlede dem i hvilke af vores tilbud der er relevante i forhold til den pågældendes situation samt generelt sikre at vi har dialog med dem der har brug for os.

Samtidig skal du være projektleder på vores nye udviklings- og uddannelsestilbud samt indgå i vores projektgruppe, som udvikler kommende tilbud til vores tilskadekomne.

I dagligdagen vil socialrådgiveren også være kontaktled til relevante aktører og leverandører samt være intern sparringspartner til vores sekretariat og vores frivillige i Thin Blue Line Denmark.

Kvalifikationer og kompetencer:

 • Personlige kompetencer
  • Udadvendt og imødekommende
  • Initiativtager
  • Kan arbejde selvstændigt
  • Har en tillidsvækkende tilgang til andre mennesker
  • Er engageret og fleksibel
  • Brænder for at gøre en forskel
  • Skal trives i en mindre organisation hvor vi ikke har megen ”best practice” at læne os op af.

 

 • Faglige kvalifikationer
  • Uddannet socialrådgiver eller socialformidler
  • Erfaring som socialrådgiver eller socialformidler
  • Erfaring fra politi- forsvar- eller veteranmiljøet er en fordel
  • Muligvis erfaring med projektledelse

Arbejdstid og fleksibilitet:

Vi forventer en arbejdstid på 7-8 timer om ugen, med mulighed for fleksibilitet i forhold til mødetidspunkter. Arbejde kan primært udføres hjemmefra, men der kan være møder og aktiviteter rundt omkring i landet, hvor du skal deltage. Nogle af disse vil ligge udenfor almindelig arbejdstid. Vi tilvyder stor grad af fleksibilitet.

Arbejdsmiljø:

Vi er en NGO som for nyligt har fået vokseværk i forbindelse med at vi har fået finanslovsmidler. Det betyder, at vi står i en spændende organisatorisk transformation. Derfor er der meget nyt i vores hverdag, og en ny socialrådgiver kan i stor grad være med til at præge måden vi gør tingene på.

Alle er meget passionerede og engagerede i vores mission, og det betyder at holdninger kan være stærke, men gode argumenter er der altid lydhørhed overfor.

Løn og benefits:

Løn fastsættes efter individuel forhandling. Da vi er en NGO er vi ikke lønførende, så det er vigtigt at det også er vores mission som driver dig.

Ansøgningsprocedure:

Deadline for ansøgninger er den 15. juni 2024. Ansøgninger vil blive behandlet løbende, og udvalgte kandidater vil også løbende blive indkaldt til samtale. Interesserede bedes sende deres ansøgning og CV til ac.k@thinblueline.dk.

Er der spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at kontakte vores administrerende direktør Stinne Ølshøj på tlf. 23 31 30  82.  

Vi glæder os til at høre fra dig.