Amir Rashid

Amir Rashid

Amir er født og opvokset på Nørrebro i København, hvor han var en af rødderne. Hans far tog en dag en beslutning om at flytte væk fra det kriminelle miljø på Nørrebro. Denne beslutning betød senere, at Amir trods dårlige kår, var en af de første politibetjente med anden etnisk herkomst der blev ansat i Dansk Politi. Siden har Amir fået en lederstilling i politiet og har været med til at planlægge og lede utallige større hændelser/begivenheder.

Amirs historie er en hudløs ærlig fortælling om hans liv og opvækst i Danmark. En historie som starter som så mange andres, med en far der forlader sin familie i hjemlandet, for at rejse til Danmark så han kan tjene penge og forsørge familien. Amir fortæller åbent om sin opvækst på Nørrebro, samt hvor svært det var at undgå at havne i en kriminel løbebane.

foredrag

Detaljer

Ønsker du at booke dette foredrag, og være med til at gøre en forskel for tilskadekomne betjente og deres pårørende, så kontakt os på forening@thinblueline.dk, og vi vil drøfte for mulighederne for jeres ønsker og priser

Varighed
90 min.
Mindstepris
DKK 6.500,-
Antal tilbage
1
Hvor
Hele Danmark

booking

Udfyld formularen og så vender vi tilbage hurtigst muligt.

* påkrævet felt