Jan Schultz Larsen og Christian Søllested Hansen 

Jan og Christian fra projekt ‘Det gode liv – fri af PTSD’ fortæller om udviklingen af vores projekt for psykisk tilskadekomne politibetjente.

Jan Schultz Larsen og Christian Søllested Hansen har i en årrække stået for at iværksætte et projekt med familiebaseret rådgivning og social inkluderende indsats for PTSD ramte politifolk i og uden for politiet. 

I hele landet er der politibetjente med PTSD, som har opnået overskud og lyst til at dele deres værdifulde viden og erfaringer fra projektet. De vil dele hvad der individuelt for dem har været afgørende for at få livet tilbage på sporet og fastholde et godt liv med livskvalitet med deres familier. Foredraget er et oplæg til en konstruktive debat med fokus på hvad der kan gøres bedre her og nu og i fremtiden.  

Foredraget kan også være et oplagt indlæg til en temadag om personaletrivsel, men kan tilrettelægges fleksibelt efter behov. Det aftalte honorar for foredraget går til hjemmebesøg hos psykiske tilskadekomne og PTSD-ramte på tværs af risikoerhverv.

foredrag

Detaljer

Ønsker du at booke dette foredrag, og være med til at gøre en forskel for tilskadekomne betjente og deres pårørende, så kontakt os på forening@thinblueline.dk, og vi vil drøfte for mulighederne for jeres ønsker og priser

Varighed
90 min.
Mindstepris
DKK 5000,-
Antal tilbage
Ikke angivet
Hvor
Hele Danmark

booking

Udfyld formularen og så vender vi tilbage hurtigst muligt.

* påkrævet felt